lushoholic.blogg.se

Lushie at heart.

THE KITCHEN IS KILLING ME!

Kategori:

Hej mina kära Lushies!
 
Någon mer än jag som får en ångestattack på veckans meny på Lush Kitchen?!
Jag blir så upprörd! Det är verkligen helt fantastiska produkter som släppts och släpps.. Twilight showercream, Twilight Solid Perfume, Avoshower showercream, Rose Jam solid perfume, Karma showercream..
 
Ja, jag blir då helt knäpp! Det är något nästan VARJE dag som en vill beställa! Jag hade gjort det om jag hade haft råd med produkt plus frakt, för helt ärligt, så är frakten det värsta.. cirkus 100 kr extra varje gång. Det är inte allt för underhållande. 
 
 
 
 
 
Man ser hur folk beställer tillsammans och har sig i England, Usa osv.. Då började jag fundera på hur många Lushies man kan skrapa ihop i Skåne?
Det hade varit så kul med ett forum där vi alla är hysteriska Lushies vars fritid går åt att brainstorma nya produkter, drömma om gamla produkter man vill möta igen, och allt annat som hör till! 
 
Någon mer än jag som tycker det låter kul?
Jag hade iallafall velat ha en lite bredare Lush-krets än jag har, för just nu tror jag mina vänner är oroliga för mitt mående, haha! När varannan mening inkluderar "Lush", då är det okej för dom att reagera. 
 
Så, vad sägs? Ska vi försöka skrapa ihop lite trogna Lushies som söker ett forum att kommunicera?
Kanske göra dessa gemensamma beställningar på Kitchen osv..
Skriv till mig! Vi måste ju fixa detta! 
 
Det kanske redan finns..?
Jag är ju som sagt ganska ocool så jag kanske missat helt! 
 
Tills nästa gång,
/M

SUNNY DAY, HAPPY HEART.

Kategori:

Hej mina älskade Lushies!
Vilken ljuvlig dag det har varit här i södra Sverige idag, solsken och vårkänslor! Jag och Artem har spenderat dagen i min pappas kolonistuga och jobbat i trädgården. Klippt häckar, rensat ogräs, förberett inför årets odlings-säsong! I år blir det ordentligt med energi på odling, för vad är bättre än att äta mat man själv odlat? Säg mig det.. 
 
Det är något med ljust den känslan, att veta var saker kommer ifrån, hur det blivit behandlat och veta att man med gott samvete kan både äta och använda det. (HINT LUSH, HINT HINT) Haha, skämt åsido, men jag tänkte mycket på just det idag, jag vet exakt vad jag skrubbar i ansiktet, vad jag tvättar håret med, vad som smörjer mina läppar när dom är torra, och det är en helt underbar känsla! Jag har fått en sån ökad medvetenhet och kunskap under mina år som Lushie, någat jag önskar att alla ska upptäcka, vikten av ingredienser, människorna bakom allt arbete och höjden av kvalite. Du behöver inte massa hittepå för att få fin lyster till håret, jag menar.. Vi alla vet att vatten är bättre än coca cola? Samma sak gäller hud/hårvård och mat, rena ingredienser är det bästa alternativet både för kropp, själ och miljö.
 
Där svamlade jag iväg lite, men brinner man för något är det väldigt lätt hänt, eller hur? För att återgå till dagen så fick vi även sällskap av mina helt fantastiska syskonbarn, som jobbade på väldigt bra! Skönt när citykidsen uppskattar att jobba utomhus, även om dom nästan bajsade i byxan för insekterna, haha! Självklart hann vi även med fika och lite grillning innan det var dags att fara hem för denna gången. Finns fåtal saker som ger mig sådan sinnesro som att vara utomhus. 
 
Plockade upp Alice, mammas hund, på hemvägen då jag ska ha hand om henne tills imorgon, kul för mig, mindre kul för min katt Harry.. Han uppskattar inte sällskapet! Och han är ganska så avundsjuk just nu.. Grr! 
 
Så kvällen skall nu rundas av med en promenad, lite fortsatt planering för odling i pallkragar och min balkong här hemma i stan, sen får även jag hoppa ner i badkaret och vila ordentligt. Någon mer än jag som älskar att odling och trädgård? Vad ska ni sätta i köksfönstret eller balkonglådan denna vår?
 
Fick precis några bilder från en väldigt glad systerson som badade i ett hav av FUN-Bubblor! Och en systerdotter som badade i Golden Egg, hennes fråga var om hennes fisar skulle lukta gräddkola efter badet? Haha, dessa underbara barn! 
 
Om så nu är fallet så kommer jag fisa lavendel och tonka efter kvällens bad, vilken badprodukt har jag då badat i?
 
Vi avslutar med en glad systerson i sitt FUN-Bad!
 
 
 
 
 
 
Tills nästa gång!
/M.
 

I WENT BANANAS!

Kategori: HAULS

Okej, på bilden kan ni se allt jag köpte på jobb idag, dock ska jag tillägga att 29 Gift var just det, en gåva!  Där är också en hel del svarta påsar där bakom med badprodukter som jag samlade på mig. 
 
Det som köptes idag var:
 • Rainbow Gift - Innehåller en ultraviolet bubbelbit och 120g Somwhere over the Rainbow tvål.
 • Carrot Gift - Innehåller The experimenter, Fluffy Egg, A bunch of Carrots och Spring Bunny!
 • Bunch of Carrots
 • Två Humpty dumpty
 • Sex stycken Golden Eggs
 • H'suan wen hua
 • Rub Rub Rub 500g
 • Death & Decay 30ml
 • Honey Trap 
 • Sunkissed
 • Mint Julips
 • Hair Custard
 • Ocean Salt Self-preserved
 • Fighting Animal Testing Canvas bag
 
En hel del som ni kan se! Men det var längesen jag shoppade loss på jobb och det behövdes verkligen fyllas på här hemma! 
 
Någon mer än jag som har gjort lite löneshopping idag? Eller bara gått bananas på påsk-produkterna? 
 
 
 
Jag ska göra ett ordentligt inlägg med alla produkter nu under påskhelgen, men just nu tänker jag krypa ner i badkaret med en folköl, bara andas ut och vara lite ledig. (Och dö av lycka över 29 Gift) 
 
Glad påsk mina kära! Hoppas ni har en fantastisk (ÄGG-FRI) helg framför er!
 
Tills nästa gång
/M